TeeCam ®

Gebruik

Wanneer de TeeCam ® niet in gebruik is, zullen er 10 dia's worden getoond voor sponsor of informatieve doeleinden.


Door de eigen golf swing te zien is het nu mogelijk de swing te verbeteren. Gebruik een penning of een kaart om de TeeCam ® te activeren. Maak uw swing en kijk naar het scherm - De TeeCam ® laat uw swing automatisch één keer zien.
U hoeft verder niets te doen. Maak de volgende swing en bekijk uw swing.  We kijken als het ware in het recente verleden, een soort spiegel met geheugen dus.

Wilt u gedetailleerde analyse van uw swing, druk dan op de grondschakelaar of één van de knoppen op het moment dat de bal de grond raakt. De swing wordt automatisch herhaald.

Nu kan de swing afgespeeld worden met  behulp van de knoppen zoals u dat ook vindt op uw video recorder - achteruit - stop - vooruit en in verschillende snelheden: snel - normaal - langzaam

 

Om de volgende swing op te nemen kunt u kiezen uit het vooraanzicht of zij aanzicht. Druk op één van de knoppen om de opname te starten - u kunt direct slaan.

Raster
De TeeCam ® zal automatisch een raster over de opgenomen beelden heen projecteren om de bewegingen beter te kunnen analyseren. Dit raster kunt u uitzetten met de knop "Raster". Om het raster weer aan te zetten drukt u nogmaals op de knop "Raster".

 

Bedieningspaneel.